HomeDe WinkeliTunesHoe kan ik credits via iTunes kopen?

5.1. Hoe kan ik credits via iTunes kopen?

Om credits te kopen via Itunes, moet je spelen via de app Urban Rivals voor IOS.

Als je de app hebt geopend, klik je op “Winkel”. Je kunt dan rechtstreeks packs kopen, of credits kopen om daar packs mee te kopen.

De bedragen van alle aankopen die je doet, worden in mindering gebracht op de bankpas die met je iTunes-account is verbonden.

We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden vóór elke aankoop van credits via onze winkel.