HomeFAQ-lijstPrinter Friendly Version

FAQ-lijst

more infos!

1. De Game

1.1. Hoe begin je de game?

Als je bent ingelogd, klik je gewoon op “SPELEN”. Daarna selecteer je een zaal om de game te starten. Als je problemen hebt met het laden van de game zelf, controleer dan de vereisten hieronder (en upgrade zo nodig de Flash Player).

Systeemvereisten:

- Een moderne browser (Internet Explorer 6+, Firefox, Safari, Opera, Chrome – we raden af om Internet Explorer 6 te gebruiken)

- Flash player versie 9 of hoger. (Gratis verkrijgen via http://www.macromedia.com/go/getflashplayer)

- Een tamelijk snelle computer, de game vereist geen high-end hardware.

- Minstens 256 MB geheugen (aanbevolen is 512 MB)

- Compatibel met Mac OS, Windows, PS3, Linux enz. Je hebt alleen een browser met flash nodig. (De Wii wordt niet ondersteund)

1.2. Hoe daag je een speler uit?

Als je in de game bent, klik je op de naam van een beschikbare speler (in wit weergegeven). Selecteer “Uitdagen” en wacht op het antwoord. Je kunt ook afwachten tot een andere speler jou uitdaagt.

1.3. Hoe kan ik mijn personages zich laten ontwikkelen?

Om je personages zich te laten ontwikkelen, moet je vechten tegen andere spelers. Na elk gevecht ontvangen de personages ervaringspunten. Zodra ze genoeg ervaring hebben, bereiken je personages het volgende niveau. Ze worden dan sterker en krijgen soms nieuwe vermogens.

1.4. Wat is mijn doel in Urban Rivals?

Er zijn meerdere verschillende doelstellingen. Het is aan jou om te beslissen welke het beste bij jouw stijl en stemming passen. Je kunt spelen om te winnen om zo hoog mogelijk in het klassement uit te komen, je kunt proberen om alle personages van de game te bemachtigen of je kunt gewoon voor je plezier spelen met je lievelingspersonages. Vergeet nooit dat het allemaal draait om plezier hebben!

1.5. Mijn personages krijgen na elk gevecht ervaringspunten, maar krijg ik iets?

Je ontvangt Gevechtspunten na elk gevecht waarmee je hoger in rang kunt komen en nieuwe niveaus kunt bereiken. Je ontvangt ook Clintz die je kunt gebruiken om personages van andere spelers te kopen.

1.6. Wat is het gebruik van Pillz?

Je kunt Pillz gebruiken om ervoor te zorgen dat je personages betere prestaties leveren tijdens het gevecht. Bij het begin van het gevecht krijg je 12 Pillz die je kunt verdelen over je vier personages. Het aantal Pillz dat je aan een personage toewijst, wordt vermenigvuldigd met hun Kracht om Aanval te krijgen. Hoe meer Aanval je gebruikt, hoe groter de kans is dat jouw personage de ronde zal winnen. Je kunt ook Pillz gebruiken om de hoeveelheid Schade die aan je tegenstander wordt toegebracht als je wint te vergroten door Fury te selecteren.

2. Gevechten

2.1. Wie begint het gevecht?

De speler die het gevecht start, is degene met het hoogste aantal sterren (som van de niveaus van de personages). We denken namelijk dat starten een enigszins oneerlijk nadeel is, tenzij een macht deze regel verandert, bijv. de Tegenaanval van Ashigaru.

2.2. Wie begint de gevechtsanimatie en is dit belangrijk?

Het personage met de meeste Pillz valt eerst aan, maar dat heeft absoluut GEEN invloed op de uitslag van de ronde.

2.3. Zijn er verborgen elementen die het resultaat van de ronde beïnvloeden, behalve aanvallen?

Nee, helemaal geen. Er is absoluut niets verborgen ;)

2.4. Wie wint in een zaal waar de factor van het toeval is ingeschakeld als de twee aanvallen hetzelfde zijn?

In geval van gelijke aanvallen in een zaal waar de toevalsfactor is ingeschakeld, wint de speler die het personage met het laagste niveau beheert. Als beide personages hetzelfde niveau hebben, dan wint de speler die het aanvallen leidt.

2.5. Zijn er verschillende dagelijkse, onafhankelijke toernooien, gescheiden door het Deck Type?

Momenteel zijn de dagelijkse toernooien algemeen. De spelers die verschillende Deck Formaten gebruiken, spelen allemaal in hetzelfde toernooi. Je kunt natuurlijk wel geen Type 2 speler uitdagen met een Type 1 Deck.

2.6. Waar zorgt de knop ‘Versnellen’ voor?

De knop ‘versnellen’ verwijdert een paar van de pop-ups bevestigingen van de game en verhoogt de snelheid van de vechtanimatie.

2.7. Hoe kan het dat ik soms maar 1 Clintz en 1 Gevechtspunt krijg?

Daar zijn 2 mogelijke redenen voor. Ofwel je speelt te veel wedstrijden tegen dezelfde tegenstander/IP-adres, ofwel je bent in een trainingszaal.

2.8. Macht, Bonus, Stop Kracht, Stop Bonus, wat is de volgorde en wat gaat voor?

Niets gaat voor. Het is niet moeilijk om te bekijken hoe alles eruit ziet als er een macht geactiveerd is: begin met de Macht/Bonus waarvan je wilt weten of hij al dan niet is geactiveerd. Controleer dat hij nergens door geblokkeerd wordt en als dat het geval is, bekijk dan of er niets is dat de Macht/Bonus-blokkering blokkeert, net als een ketting.
Voorbeeld 1: je personage heeft Aanval +8 als macht en Stop Bonus als Bonus. Zijn tegenstander heeft Stop Macht als Bonus. Is je Macht nu geactiveerd? Ja, want je Macht kan wel geblokkeerd worden door de Bonus van de tegenstander, maar jouw Bonus blokkeert zijn Bonus.
Voorbeeld 2: je personage heeft Kracht +2 als Bonus en Stop Kracht Teg. als Macht. Zijn tegenstander heeft Stop Bonus Teg. als Macht. Is je Macht nu geactiveerd? Ja, want je Bonus kan wel geblokkeerd worden door de Macht van de tegenstander, maar jouw Kracht blokkeert zijn Macht.

2.9. Is Moed alleen geactiveerd in de eerste ronde?

Nee, Moed is geactiveerd als je je personage het eerst in een ronde speelt, d.w.z. in twee ronden per gevecht.

2.10. Kan ik Vergif Machten opstapelen?

Nee, als je een andere Vergif Macht met succes gebruikt, vervangt deze het op dat moment geactiveerde Vergif, ongeacht wat voor Vergif dit is.

2.11. Kun je de macht van een Leader blokkeren?

Nee, machten van Leaders kunnen niet worden geblokkeerd door “Stop Macht Teg.”.

3. Gemeenschap

3.1. Hoe kan ik mijn pseudoniem veranderen?

Ga naar je profielpagina en klik op je pseudoniem. Er verschijnt een venster en daarin kun je je pseudoniem veranderen en het nieuwe opslaan.

3.2. Hoe kan ik mijn land veranderen?

Om het land te veranderen ga je naar je profielpagina en klik je op je vlag. Er verschijnt een lijst met beschikbare landen en je kan er een nieuw uit kiezen.

3.3. Hoe kan ik mijn afbeelding veranderen?

Ga naar je profielpagina en klik op de “Je foto veranderen”-link, onder je huidige afbeelding. Je kunt dan een bestand selecteren om te gebruiken als je nieuwe afbeelding.

3.4. Hoe maak ik een Gilde aan?

Allereerst, je moet minstens niveau 10 hebben om een gilde te kunnen aanmaken. Als je niveau 10 of hoger hebt, en je bent niet lid van een gilde, klik je op de Gilde-link en dan op de “Mijn gilde aanmaken”-link. Je kunt dan de naam en de beschrijving van je gilde intypen. Je gilde moet worden geaccepteerd door moderators voordat het in de lijst verschijnt.

Let op, als je gilde 3 dagen nadat het is aangemaakt minder dan 4 leden heeft, wordt het verwijderd.
Om bij een gilde te gaan, moet een speler minstens niveau 5 hebben.

3.5. Hoe wordt mijn rang berekend?

De rangen lopen momenteel van Novice tot Divinity en zijn gebaseerd op je verzameling personages. Om een bijzondere rang te bereiken, moet je minstens X Personages bezitten, ofwel minstens X% Personages van de game bezitten.

Je kunt alle details in de spelregels terugvinden: http://www.urban-rivals.com/game/rules.php?show=ranks.

4. Kopen en Verkopen

4.1. Ik heb maar 8 personages, hoe kan ik er meer krijgen?

Om meer personages te krijgen, kun je packs kopen in de winkel. Elk pack bevat 3 personages en kost 20 credits. Een full deck pack kost 50 credits en bevat 8 kaarten. Je kunt ook de Clintz gebruiken die je aan het eind van elk gevecht ontvangt om personages van andere spelers te kopen op de markt. Verder kun je eveneens Clintz verdienen door personages die je niet wilt houden te verkopen op de Markt. Over het algemeen is dit best een goede manier om rijk te worden :)

4.2. Hoe kan ik mijn personages ruilen met (of verkopen aan) de andere spelers?

Dat is eigenlijk heel gemakkelijk: ga naar je verzameling. Zoek het personage dat je wil verkopen of ruilen, klik dan op “Dit personage verkopen”. Volg de instructies en dan heb je je eerste personage in de verkoop gedaan! Als je voor een privéverkoop hebt gekozen, moet je contact naar “Privéverkopen in afwachting” gaan om je personage te verkrijgen.

4.3. Ik kan geen personages verkopen, noch in de openbare, noch in de privéverkoop!

Om fraude te voorkomen, is je account vergrendeld tot je een paar credits koopt in de winkel. Daarna ben je vrij om naar behoefte te kopen en te verkopen. Let op: spelers die nog geen credits hebben gekocht, kunnen wel personages verkopen aan Kate, maar je kunt veel betere prijzen maken op de markt.

5. De Personages

5.1. Wat zijn Collectors-personages?

De Collectors-personages zijn personages die niet meer verkrijgbaar zijn in de Winkel. Je kunt ze alleen krijgen van andere spelers op de Markt of door ze te winnen in de ELO-modus of bij sommige Events.

Je kunt een Collector herkennen aan zijn naam, die eindigt op “Cr”.

De Staf beslist welke personages Collectors worden en je wordt er een week van tevoren van op de hoogte gesteld via een nieuwsbericht op de homepage. Op dat moment worden alle bestaande verkopen op de Markt van toekomstige collectors geannuleerd en nieuwe verkopen worden 24 uur geblokkeerd (om het nieuws te verspreiden...). De personages die binnenkort Collectors worden, blijven nog een week in de packs in de Winkel en dan worden ze Collectors.

We vertellen NIEMAND welke personages collectors zullen worden, we geven zelfs geen hints.

Je hoeft het niet te vragen, je krijgt geen antwoord :)

We weten 't, dat is moeilijk, maar het is eerlijk :)

6. Gevorderde functionaliteit

6.1. ELO-Modus

Je kunt alle details over de ELO-modus rechtstreeks in de spelregels, in de rubriek ELO, vinden.

Rechtstreekse link: http://www.urban-rivals.com/game/rules.php?show=elo

7. Diverse problemen

7.1. Ik kan niet van zaal wisselen!

Als je niet naar een zaal kunt, controleer dan of je aan alle criteria om naar die zaal te gaan voldoet – niveau hoog genoeg, geschikt deckformaat enz. Als alles in orde is en je kunt nog steeds niet naar de zaal of je blijft vastzitten in dezelfde zaal, heeft het waarschijnlijk met de browser cache te maken. Je zou het moeten kunnen oplossen door de pagina te vernieuwen. Als dat niet werkt, zul je het cachegeheugen van je browser leeg moeten maken als je de mogelijkheid hebt, zodat je zeker weet dat je cookies en informatie over de sessie krijgt.

7.2. Ik heb meer dan 100% van de verzameling! Ik heb een bug gevonden!

Om het voor iedereen mogelijk te maken om 100% van de verzameling te bereiken, worden alleen de momenteel beschikbare personages in aanmerking genomen voor de 100%. Als je de gelukkige bezitter van collectors bent, kun je boven de 100% uitkomen.

8. Wijzig de instellingen van je account – pseudoniem, e-mail, wachtwoord...

8.1. Je account bevestigen

Veel details kunnen niet worden veranderd, tenzij je je account hebt bevestigd. Het is dus het beste om dat het eerst te doen. Toen je je registreerde, hebben we je een bevestigingsmail gestuurd. Klik gewoon op de link en je account wordt bevestigd. Als je de e-mail kwijt bent, ga je naar je spelerspagina – bijna bovenaan staat een link waarop je kunt klikken om de e-mail nogmaals te ontvangen.

8.2. Maar ik heb geen toegang tot het e-mailadres dat ik heb opgegeven

Als je geen toegang hebt tot de e–mailaccount waarmee je je geregistreerd hebt, stuur je een bericht naar de service met het verzoek tot een update. We hebben een bewijs nodig dat je inderdaad de eigenaar van de account bent. Probeer ons alsjeblieft zoveel mogelijk van deze details te geven: het oude en het nieuwe e-mailadres, gilde(n) waar je bij bent gegaan, vrienden die je hebt toegevoegd, de laatste keer dat je credits kocht en het bedrag bij benadering. We zullen ze controleren en je adres updaten, zodat je je bevestigingsmail kunt ontvangen.

8.3. Je pseudoniem & biografie wijzigen

Ga naar de pagina om je profiel te wijzigen. Bijna bovenaan zijn velden waarin je je pseudoniem en biografie kunt wijzingen.

8.4. Je wachtwoord wijzigen

Ga naar de pagina om je profiel te wijzigen. In de rechterkolom moet je je huidige wachtwoord aangeven, en dan typ en bevestig je je nieuwe wachtwoord.

Als je het huidige wachtwoord niet weet, ga je naar de inlogpagina (http://www.urban-rivals.com/player/signin.php), geeft je e-mailadres aan in het bovenste vakje en klikt op de ‘wachtwoord vergeten’-link. Je details zullen je per e-mail worden toegestuurd.

8.5. Je e-mailadres wijzigen

Als je je account hebt bevestigd, kun je je e-mailadres wijzigen op de pagina om je profiel te veranderen (http://www.urban-rivals.com/player/edit.php). Er is een veld voor in de rechterkolom.

Als je je account niet hebt bevestigd, volg je de instructies in lid 1 of 2 van dit artikel.

8.6. Je profielfoto wijzigen

Als je je account hebt bevestigd, kun je je profielfoto wijzigen op de pagina om je profiel te veranderen (http://www.urban-rivals.com/player/edit.php). Klik bovenaan aan de rechterkolom op de knop “bladeren”. Dit opent een venster waarin je een bestand op je computer kunt zoeken en selecteren. Als je het hebt gevonden, klik je op de knop “Mijn foto verzenden” daaronder.

Let op: de afbeelding moet in jpg, gif of png-formaat zijn en mag max. 200kb groot zijn. De afbeelding wordt automatisch aangepast aan de vereiste afmetingen en het vereiste formaat. Ongepaste afbeeldingen zullen worden verwijderd.

De vorige afbeelding zit mogelijk nog in de cache van je browser. Als het langer dan een minuut duurt om je afbeelding te updaten, maak het cachegeheugen van je browser dan leeg om zo de download van je nieuwe afbeelding te forceren.

8.7. Stop het ontvangen van e-mail

Je kunt je profielfoto wijzigen op de pagina om je profiel te veranderen (http://www.urban-rivals.com/player/edit.php). Voor het in- of uitschakelen van het forwarden van privéberichten naar je e-mail vink je het vakje “Ik wil een kopie van mijn privéberichten per e-mail ontvangen” aan of uit.

Er is een apart vakje om aan te geven of je de e-mail-nieuwsbrief wil ontvangen.

9. Tips! Ofwel, dingetjes die je misschien niet weet..

9.1. Hoe kom je achter de marktwaarde van een personage... snel!

Als je in je Verzameling bent, en je wil de huidige waarde van je personage op de Markt weten. Je weet wel dat je naar de pagina van het personage kunt gaan, maar wist je ook dat het sneller kan? Zonder je Verzameling te verlaten?

Makkelijk: ga gewoon met de muis over het “clintz”-pictogram onder de kaart en er zal een kleine pop-up tevoorschijn komen met de huidige prijzen.