HomeDe MarktPrinter Friendly Version

De Markt

Hoe word je een handelaar in Clint City? Dat kom je hier te weten!

1. Clintz

1.1. Wat zijn Clintz?

Clintz zijn het geld van Urban Rivals. Je kunt er kaarten mee kopen op de markt.

1.2. Hoe krijg je Clintz?

Je kunt Clintz krijgen via de winkel.

Je kunt packs met Clintz kopen voor Credits.

De snelste manier om Clintz te winnen in de game is het meedoen aan de verschillende toernooien die beschikbaar zijn op Urban Rivals:

- De Dagelijkse Toernooien.

Je kunt er op evenwichtige wijze Clintz en Credits winnen.

- De Survivor-modus.

In deze modus kun je veel Clintz binnenhalen als je erin slaagt veel overwinningen achter elkaar te behalen.

- Je kunt ook Clintz verkrijgen op eenvoudige wijze door kaarten te verkopen op de markt.

- Als je voelt dat het geluk met je is, kun je ook gokken met de gokautomaat die je vindt in de Flash van de game.

1.3. Ik heb een kaart verkocht, maar ik heb minder Clintz gekregen dan de prijs die ik had aangegeven. Wat is er aan de hand?

Het gaat om de commissie van 5% van Kate.

Voor elke privé- of openbare verkoop krijgt Kate 5% van de totale verkoopprijs.

Deze heffing wordt weergegeven in elke pop-up voor bevestiging van de verkoop.

Deze heffing kan lager worden door de bijbehorende gildebonus.

2. Openbare verkopen

2.1. Hoe moet je een personage op de markt verkopen?

Om een openbare verkoop uit te voeren, staan er twee mogelijkheden tot je beschikking:

Naar je verzameling gaan en klikken op de kaart die je wilt verkopen in het "Openbaar". Kies vervolgens het bedrag in Clintz dat je wilt ontvangen voor de kaart en je hoeft alleen maar te wachten tot een andere speler hem koopt.

Naar je verzameling Pro gaan en kiezen welke kaart(en) je in verkoop wilt zetten.

Klik vervolgens op "de selectie verkopen", kies een bedrag in Clintz dat je wilt ontvangen en bevestig je keuze.

Voor een meervoudige verkoop wordt elke kaart in je lijst in verkoop gezet voor de prijs die je hebt aangegeven.

2.2. Hoe kun je een personage op de markt kopen?

Om een personage op de markt te kopen, hoef je alleen maar naar de markt te gaan, het personage of de personages die je interesseren in de lijst met filters te zoeken en dan te klikken op "kopen" op de regel van de kaart die je wilt kopen.

2.3. Wat gebeurt er na de termijn van 72 uur voor openbare verkopen?

72 uur nadat een kaart in de verkoop is gezet, keert deze terug in de verzameling van de verkoper als de kaart nog niet is verkocht.

Deze beperking kan worden verhoogd via de overeenkomstige gildebonus.

2.4. Het lukt me niet om mijn personages op de markt te verkopen!

We herinneren je eraan dat Urban Rivals een volledig gratis spel is.
Om personages te kunnen verkopen en er privé te kunnen kopen, moet je niveau 10 hebben bereikt.

2.5. Toen ik op de markt was, vroegen ze me om een veiligheidscode in te voeren. Waarom?

Ons anti-scripts programma op de Markt detecteert automatisch wanneer er binnen een bepaalde tijd een bepaald aantal handelingen worden uitgevoerd.
Als dit zich voordoet, moet je bewijzen dat je een mens bent d.m.v. de verschijning van een pop-up waarin om een veiligheidscode wordt gevraagd.

Als je deze code niet invoert, wordt je de toegang tot de markt voor een periode met betrekking tot het totale aantal handelingen ontzegd.

2.6. Waarom is mijn toegang tot de markt geblokkeerd?

Ons systeem heeft een activiteit van het type script/bot gedetecteerd en heeft de toegang tot de markt automatisch voor korte of langere tijd gedeactiveerd, afhankelijk van het script/de bot.

Als dit probleem zich overigens te vaak voordoet, kan er een sanctie die kan gaan tot verbanning van de account worden toegepast (zie artikel 6 van onze algemene voorwaarden).

3. Privéverkopen

3.1. Hoe kun je privé verkopen?

Om een privéverkoop uit te voeren, heb je twee mogelijkheden tot je beschikking.

Ga naar je verzameling en klik op de kaart die je wilt verkopen via "privéverkoop". Kies vervolgens het bedrag in Clintz dat je wilt ontvangen voor de kaart en schrijf de exacte pseudoniem van de speler aan wie je de kaart wilt verkopen. Daarna hoef je alleen maar te wachten tot de betreffende speler de kaart koopt.

Ga naar je verzameling Pro en kies de kaart(en) die je wilt verkopen. Kies vervolgens op "de selectie verkopen", kies een bedrag aan Clintz dat je wilt ontvangen voor de kaart(en) en schrijf de exacte pseudoniem van de speler aan wie je de kaart wilt verkopen. Daarna hoef je alleen maar te wachten tot de betreffende speler de kaart koopt.

Voor een meervoudige verkoop wordt elke kaart in je lijst in verkoop gezet voor de prijs die je hebt aangegeven.

3.2. Hoe kun je privé kopen?

Als een speler je persoonlijk een kaart heeft verkocht, kun je deze kopen door naar de pagina "Verzameling" > "De markt" > "Privéverkopen in afwachting" te gaan. Je vindt hier de lijst met kaarten die andere spelers je willen verkopen.

Je kunt ook klikken op de knop "Privéverkopen in afwachting" op de pagina van je geschiedenis van verkopen of aankopen.

3.3. Het lukt me niet om mijn personages privé te verkopen!

Om personages te kunnen verkopen en er privé te kunnen kopen, moet je niveau 20 hebben bereikt.

Ons systeem heeft een activiteit van het type script/bot gedetecteerd en heeft de toegang tot de markt automatisch voor korte of langere tijd gedeactiveerd, afhankelijk van het script/de bot.

Als dit probleem zich overigens te vaak voordoet, kan er een sanctie die kan gaan tot verbanning van de account worden toegepast (zie artikel 6 van onze algemene voorwaarden).