HomeTechnische ondersteuningPrinter Friendly Version

Technische ondersteuning

Alle vragen over de configuratie worden behandeld in dit deel.

1. De configuratie

1.1. Welke configuratie heb ik nodig om te gamen op Urban Rivals?

Om te gamen op Urban Rivals moet je computer vooraf zijn uitgerust met een bijgewerkte internetbrowser en de eveneens bijgewerkte toepassing Adobe Flash Player.

We bevelen Mozilla Firefox en Google Chrome aan voor een optimale werking.

De minimale configuratie van je computer moet zijn: minstens 512 Mb RAM-geheugen, Pentium III of hoger, Adobe Flash Player, een bijgewerkte browser en een internetverbinding met hoge snelheid.

1.2. Waarom kan ik beter Gmail gebruiken als e-mailadres voor mijn account?

GMail-adressen geven geen problemen van compatibiliteit. Je kunt er een aanmaken op dit adres: https://www.google.com/accounts/NewAccount

1.3. Wat is de Spelers-ID?

Het PlayerID is het identificatienummer van een speler.
Je kunt het vinden op je profiel, onderaan, achter “PlayerID”.
Het komt ook overeen met het nummer aan het eind van de URL van een andere speler, op elk profiel dat niet van jou is.

1.4. Ik heb problemen met de verbinding!

We raden je aan om contact op te nemen met de klantenservice van je internetprovider om je problemen van onstabiele lijn op te lossen.

1.5. Waarom moet ik pop-ups op de site toestaan?

Het lijkt erop dat je browser geen pop-ups accepteert. Configureer je browser zodat hij pop-ups afkomstig van de pagina www.urban-rivals.com accepteert. Om pop-ups toe te staan voor Internet Explorer (laatste versie), klik je op Extra > Pop-upblokkering > Instellingen van pop-upblokkering. Op dezelfde wijze kun je om pop-ups in Firefox toe te staan selecteren: Extra > Voorkeuren > Inhoud > Uitzonderingen. Schrijf vervolgens “www.urban-rivals.com“ in het aangegeven veld om de pop-ups van onze site te accepteren.

2. De veiligheid

2.1. Ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Als je je wachtwoord bent vergeten, kunnen we je dat helaas niet rechtstreeks geven. Je kunt wel verzoeken om het resetten van je wachtwoord door de volgende procedure te volgen:

1- Ga naar deze pagina: http://www.urban-rivals.com/player/signin.php
2- Klik op de optie waarmee er een verzoek om het resetten van van je wachtwoord naar je e-mailadres wordt gestuurd.
2- Je ontvangt dan een link. Als je deze volgt, kun je je wachtwoord wijzigen.

2.2. Ik ben mijn inloggegevens vergeten, wat moet ik doen?

Gebruik je het juiste pseudoniem om in te loggen? Misschien heb je pas je pseudoniem veranderd?
Wist je dat je je e-mailadres van inschrijving kunt gebruiken in plaats van je pseudoniem om in te loggen?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kunnen we je dat helaas niet rechtstreeks doorgeven. Je kunt wel eenvoudig vragen om wijziging ervan door de instructies op deze pagina te volgen:
http://www.urban-rivals.com/player/signin.php

2.3. Er is iemand op mijn account geweest! Wat moet ik doen?

3. De bugs

3.1. Er was een bug toen ik aan het spelen was, wat moet ik doen?

We hebben meer elementen nodig om deze gegevens te kunnen controleren:

- Screenshot van de bug;
- Aanwezige kaarten, speelvolgorde en aantal Pillz voor elke kaart;
- Zaal waarin de bug zich heeft voorgedaan;
- Screenshot van je geschiedenis van gevechten.

Zo kunnen we het vermelde technische probleem nauwkeurig herkennen.

3.2. Er was een bug op een ander deel van de site, wat moet ik doen?

We hebben meer elementen nodig om deze gegevens te kunnen controleren:

- Screenshot van de bug;
- Link van de pagina waar de bug zich heeft voorgedaan;

Zo kunnen we het vermelde technische probleem nauwkeurig herkennen.

3.3. Technische oplossing compleet

De mogelijke oorzaken van dit probleem zijn:

1. Je browser accepteert geen pop-ups. Configureer je browser zodat hij pop-ups afkomstig van de pagina www.urban-rivals.com accepteert. Om pop-ups toe te staan voor Internet Explorer (laatste versie), klik je op Extra > Pop-upblokkering > Instellingen van pop-upblokkering. Op dezelfde wijze kun je om pop-ups in Firefox toe te staan selecteren: Extra > Voorkeuren > Inhoud > Uitzonderingen. Schrijf vervolgens “www.urban-rivals.com“ in het aangegeven veld om de pop-ups van onze site te accepteren.

2. Je hebt Adabe Flash Player niet geactualiseerd in zijn laatste versie. Je moet in dit geval de nieuwste versie van Flash Player downloaden en installeren, bijvoorbeeld via dit adres: http://www.softonic.com/s/flash-player .

3. Het ouderlijk toezicht is geconfigureerd om bepaalde elementen van onze site te blokkeren, het is mogelijk dat ouderlijk toezicht automatisch bepaalde afbeeldingen of de pagina’s voor creditaankopen blokkeert. Als je een volwassen speler bent, configureer ouderlijk toezicht van je internetmodem of je computer dan op juiste wijze. Als je een minderjarige speler bent, vraag dan aan je ouders om samen met jou de configuratie in te stellen die zij geschikt vinden.

4. Je antivirus of firewall blokkeren sommige elementen van onze site. Meerdere antivirusprogramma’s blokkeren gegevens die worden overgedragen via onze pagina als ze niet goed zijn geconfigureerd. De twee antivirusprogramma’s die de meeste problemen opleveren zijn Norton en Kaspersky. Programmeer daarom je antivirus om je probleem op te lossen.

Als alle stappen zijn toegepast en het probleem blijft bestaan, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.