HomeDe gameMachten en BonussenLijsten met beschikbare machten en bonussen

3.27. Lijsten met beschikbare machten en bonussen

+X Aanval per Resterend leven
De Aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk Levenspunt dat de speler van het personage nog over heeft.

+X Aanval per Resterend Pillz
De Aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elke Pillz die de speler van het personage nog over heeft aan het begin van de ronde.

+X Leven
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X levenspunten aan het eind van de ronde.

+X Leven & Pillz
If HET PERSONAGE wins the fight, the player controlling HET PERSONAGE will win X Life points & X Pillz at the end of the round.

+X Levens per schade max. Y
Voor alle Schade die door HET PERSONAGE in een ronde wordt toegebracht aan de tegenstander, wint de speler die het personage bezit X Levenspunten aan het einde van de ronde maximaal Y.

+X Levenspunten per Schade
Voor alle Schade die door HET PERSONAGE in een ronde wordt toegebracht aan de tegenstander, wint de speler die het personage bezit X Levenspunten aan het einde van de ronde.

+X Life per ronde
Aan het begin van elke ronde, na de eerste, krijgt de speler die HET PERSONAGE in zijn team heeft X Levenspunt.

+X Pillz
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X pillz aan het begin van de volgende ronde.

+X Pillz max. Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X pillz maximaal Y aan het begin van de volgende ronde.

+X Pillz per ronde, max. Y
Aan het begin van elke ronde na de eerste, krijgt de speler die HET PERSONAGE in zijn team heeft X Pillz max. Y..

+X Pillz per Schade
Voor alle Schade die door HET PERSONAGE in een ronde wordt toegebracht aan de tegenstander, wint de speler die het personage beheert X pillz aan het begin van de volgende ronde.

-X Aanval teg per Rest. leven, min Y
De Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten voor elk Levenspunt dat de speler van het personage nog over heeft, of tot een minimum van Y. Als het aantal Aanvalspunten van het personage van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de macht geen invloed.

-X Aanval teg per Rest. Pillz, min Y
De Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten voor elk Pillz dat de speler van het personage nog over heeft, of tot een minimum van Y. Als het aantal Aanvalspunten van het personage van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de macht geen invloed.

-X Aanval teg, min Y
De Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als het aantal Aanvalspunten van het personage van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de macht geen invloed.

-X Kracht en Schade teg, min Y
De Kracht en de Schade van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y.

-X Kracht Teg., min Y
De Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als de Kracht van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de Macht geen invloed.

-X Levens teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

-X Pillz teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Pillz van de speler die het vijandige personage beheert verminderd met X pillz, tot aan het minimum van Y. Als het aantal Pillz van de speler die het vijandige personage beheert minder of gelijk is aan Y, heeft de macht geen invloed.

-X Pillz Teg. per ronde, min Y
Aan het begin van elke ronde na de eerste, verliest de tegenstander X Pillz tot het minimum van Y.

-X Schade teg., min Y
Als HET PERSONAGE zijn/haar gevecht verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan de eigenaar van HET PERSONAGE verminderd met X punten tot het minimum van Y. Als de Schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Aanval +X
De aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten. (Denk eraan: Kracht * Pillz = Aanval)

Annul. Wijz. Aanval teg.
Elke wijziging van het personage van de tegenstander met betrekking op de aanval wordt uitgeschakeld. Dit betreft de verlagingen EN de verhogingen van de aanval. Deze invloed vormt geen Stop Macht of Stop Bonus. Let op, de aanval die je tegenstander heeft verkregen door Pillz in te zetten, is geen wijziging.

Annul. wijzig. Krac. en Schade teg.
Elke wijziging van het personage van de tegenstander met betrekking op de Schade / Kracht wordt uitgeschakeld. Dit betreft de verlagingen EN de verhogingen van de Schade / Kracht. Deze invloed vormt geen Stop Macht of Stop Bonus.

Annul. wijzigingen kracht teg.
Elke wijziging van het personage van de tegenstander met betrekking op de kracht wordt uitgeschakeld. Dit betreft de verlagingen EN de verhogingen van de kracht. Deze invloed vormt geen Stop Macht of Stop Bonus.

Annul. wijzigingen Schade teg.
Elke wijziging van het personage van de tegenstander met betrekking op de Schade wordt uitgeschakeld. Dit betreft de verlagingen EN de verhogingen van de Schade. Deze invloed vormt geen Stop Macht of Stop Bonus.

Annuleert Wijz. Levens teg.
Elke veranderingsfactor van het personage van de tegenstander die betrekking heeft op de levens wordt gedeactiveerd. Dit betreft de verminderingen EN de vermeerderingen van de levens. Deze invloed vormt geen Stop Macht of een Stop Bonus. De invloeden van vergif en verzorging die je tegenstander heeft, worden gedeactiveerd in de ronde waarin de annulering van de veranderingsfactor van levens van de tegenstander actief is. Deze invloeden zijn opnieuw gewoon van toepassing in de volgende rondes.

Annuleert Wijz. Pillz & Leven teg.
Elke macht of bonus van het personage van de tegenstander dat de pillz / leven wijzigt, wordt geannuleerd. Dit betreft de verlagingen EN de verhogingen van de Pillz / Leven. Deze invloed vormt geen Stop Macht of een Stop Bonus. De invloeden van vergif en verzorging die je tegenstander heeft, worden gedeactiveerd in de ronde waarin de annulering van de veranderingsfactor van levens van de tegenstander actief is. Deze invloeden zijn opnieuw gewoon van toepassing in de volgende rondes.

Annuleert Wijz. Pillz teg.
Elke macht of bonus van het personage van de tegenstander dat de pillz wijzigt, wordt geannuleerd. Dit betreft de verlagingen EN de verhogingen van de Pillz.

Bescherming: Aanval
De aanval van HET PERSONAGE kan niet worden beperkt door een personage van de tegenstander zolang de macht Bescherming is geactiveerd.

Bescherming: Bonus
De Bonus van HET PERSONAGE kan niet worden geblokkeerd zolang de Macht Bescherming: Bonus is geactiveerd.

Bescherming: Kracht
De Kracht van HET PERSONAGE kan niet worden gewijzigd door een personage van de tegenstander zolang de Macht Bescherming is geactiveerd.

Bescherming: Kracht en Schade
De Kracht en de Schade van HET PERSONAGE kunnen niet worden gewijzigd door een personage van de tegenstander zolang de Macht Bescherming is geactiveerd.

Bescherming: Schade
De Schade van HET PERSONAGE kan niet worden gewijzigd door een personage van de tegenstander zolang de Macht Bescherming is geactiveerd.

Consume X, min Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, verliest je tegenstander X Pillz, minimum Y. Het effect houdt aan, aan het eind van alle volgende ronden. (Als er 2 soorten Consume worden toegepast, vervangt de tweede de eerste op het moment dat hij ingaat).

Day: Confidence: +X Life per Damage
For each Damage inflicted by HET PERSONAGE to the opponent at the end of a round, the player controlling the character will win X Life points at the end of the round. This effect is active only if one of your characters won the precedent round.

Day: Stop Bonus teg.
De Bonus van de clan van het personage van de tegenstander wordt, als hij geactiveerd is, geannuleerd. Als het personage van de tegenstander geen actieve clanbonus heeft, dan heeft de macht geen invloed.

Dope X, max Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, dan wint de speler die met HET PERSONAGE speelt X Pillz, maximum Y. Het effect houdt aan, aan het eind van alle volgende ronden. (Als er 2 soorten Dope, vervangt de tweede de eerste op het moment dat hij ingaat).

Equalizer: +X Leven
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X levenspunten aan het eind van de ronde. Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Equalizer: -X Kracht Teg., min Y
De Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als de Kracht van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de Macht geen invloed. Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Equalizer: -X Levens teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed. Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Equalizer: -X Schade teg., min Y
Als HET PERSONAGE zijn/haar gevecht verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan de eigenaar van HET PERSONAGE verminderd met X punten tot het minimum van Y. Als de Schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed. Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Equalizer: Kracht +X
De Kracht van HET PERSONAGE wordt verhoogd met X punten. (Denk eraan: Kracht * Pillz = Aanval). Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Equalizer: Kracht en Schade +X
De Kracht en de Schade van HET PERSONAGE worden verhoogd met X. (Denk eraan: de Schadepunten worden toegebracht aan je tegenstander als je de ronde wint). Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Equalizer: Schade +X
De schadepunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten. (Denk eraan: de Schadepunten worden toegebracht aan je tegenstander als je de ronde wint). Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Geen enkele macht


Geen enkele macht


Growth: Toxin X, min Y
If HET PERSONAGE wins the round, your opponent will lose X Life points, minimum Y, multiplied by the number of the round in which HET PERSONAGE has won. This effect will be felt at the end of each of the following rounds. (If two poisons or toxins are applied, the second will replace the first as soon as the latter takes effect).

Killshot: +X Leven
Als de Aanval van HET PERSONAGE gelijk is aan of hoger is dan het dubbele van de Aanval van het personage van de tegenstander en als HET PERSONAGE de ronde wint, wint de speler die het personage bezit X Levenspunten

Killshot: +X Leven max. Y
Als de Aanval van HET PERSONAGE gelijk is aan of hoger is dan het dubbele van de Aanval van het personage van de tegenstander, wint de speler die het personage bezit X Levenspunten aan het einde van de ronde maximaal Y.

Killshot: -X Levens teg. min Y
Als de Aanval van HET PERSONAGE gelijk is aan of hoger is dan het dubbele van de Aanval van het personage van de tegenstander en als HET PERSONAGE de ronde wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Kopie: Bonus teg.
Wanneer HET PERSONAGE in gevecht is met een ander personage, wordt zijn macht “Kopie: Bonus” vervangen door de Bonus van zijn tegenstander. Als de Bonus van de tegenstander niet is geactiveerd, heeft deze macht geen invloed.

Kopie: Kracht en Schade teg.
HET PERSONAGE heeft evenveel Schadepunten dan zijn tegenstander. Dit aantal houdt alleen rekening met het cijfer dat op de kaart van het personage van de tegenstander staat en niet met de wijzigingen die te maken hebben met Macht, een Bonus of een Fury. Als de Macht geblokkeerd is, is de Schade van HET PERSONAGE zoals aangegeven op zijn/haar kaart.

Kopie: Kracht teg.
De Kracht van HET PERSONAGE is gelijk aan die van zijn/haar tegenstander. De Macht houdt alleen rekening met het cijfer dat op de kaart van het personage van de tegenstander staat en niet met de wijzigingen die te maken hebben met Macht of een Bonus. Als de Macht geblokkeerd is, is de Kracht van het personage zoals aangegeven op zijn/haar kaart.

Kopie: Schade teg.
HET PERSONAGE heeft evenveel Schadepunten dan zijn tegenstander. Dit aantal houdt alleen rekening met het cijfer dat op de kaart van het personage van de tegenstander staat en niet met de wijzigingen die te maken hebben met Macht, een Bonus of een Fury. Als de Macht geblokkeerd is, is de Schade van HET PERSONAGE zoals aangegeven op zijn/haar kaart.

Kracht +X
De Kracht van HET PERSONAGE wordt verhoogd met X punten. (Denk eraan: Kracht * Pillz = Aanval)

Kracht en Schade +X
De Kracht en de Schade van HET PERSONAGE worden verhoogd met X.

Moed: +X Leven
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten aan het eind van de ronde.

Moed: +X leven per schade
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, wint de speler die HET PERSONAGE beheert, voor elke schade die aan het eind van een ronde door HET PERSONAGE wordt toegebracht aan de tegenstander, X levenspunten aan het eind van de ronde.

Moed: +X Aanval per Resterend Pillz
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, De Aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk Pillz dat de speler van het personage nog over heeft.

Moed: -X Pillz teg. min Y
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Pillz van de speler die het vijandige personage beheert verminderd met X pillz, tot aan het minimum van Y. Als het aantal Pillz van de speler die het vijandige personage beheert minder of gelijk is aan Y, heeft de macht geen invloed.

Moed: -X Krac. en Schade teg, min Y
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, de Kracht en de Schade van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y.

Moed: -X Kracht Teg., min Y
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, de Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als de Kracht van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de Macht geen invloed.

Moed: -X schade teg. min Y
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld en zijn/haar gevecht verliest, wordt de Schade, toegebracht aan zijn/haar eigenaar, verminderd met X punten tot het minimum van Y. Als de schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Moed: Aanval +X
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, wordt de aanval van HET PERSONAGE verhoogd met X punten. Als HET PERSONAGE als tweede in een ronde wordt gespeeld, wordt de aanval van HET PERSONAGE niet gewijzigd.

Moed: Bescherming Bonus
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, kan zijn/haar bonus niet worden geblokkeerd zolang de Macht Bescherming is geactiveerd. Indien HET PERSONAGE als tweede in een ronde wordt gespeeld, heeft de macht geen invloed.

Moed: Bescherming: Kracht en Schade
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, De Kracht en de Schade van HET PERSONAGE kunnen niet worden gewijzigd door een personage van de tegenstander zolang de Macht Bescherming is geactiveerd.

Moed: Kracht +X
Als hij/zij als eerste in een ronde wordt gespeeld, wordt de Kracht van HET PERSONAGE vermeerderd met X. Als hij/zij als tweede in een ronde wordt gespeeld, is de Kracht van HET PERSONAGE zoals aangegeven op de kaart.

Moed: Kracht en Schade +X
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE worden verhoogd met X.

Moed: Schade +X
Als HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, wordt de schade van HET PERSONAGE verhoogd met X punten. Als HET PERSONAGE als tweede in een ronde wordt gespeeld, is de schade van HET PERSONAGE gelijk aan de schade aangegeven op de kaart.

Moed: Stop Bonus
Indien HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, wordt de clanbonus van het personage van de tegenstander, als hij is geactiveerd, geannuleerd. Indien HET PERSONAGE als tweede in een ronde wordt gespeeld, heeft de macht geen invloed.

Moed: Stop Macht
Indien HET PERSONAGE als eerste in de ronde wordt gespeeld, wordt de Macht van het personage van de tegenstander, als er Macht is, geannuleerd. Indien HET PERSONAGE als tweede in een ronde wordt gespeeld, heeft zijn macht geen invloed.

Nastoot : - X Levens teg. min Y
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het personage van de tegenstander beheert, verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het personage van de tegenstander beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nastoot: +X Aanval per Resterend leven
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, de Aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk Levenspunt dat de speler van het personage nog over heeft.

Nastoot: +X leven per schade
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, voor alle Schade die door HET PERSONAGE in een ronde wordt toegebracht aan de tegenstander, wint de speler die het personage bezit X Levenspunten aan het einde van de ronde.

Nastoot: -X Kracht & Schade teg, min Y
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, de Kracht en de Schade van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y.

Nastoot: -X Kracht Teg., min Y
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, De Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als de Kracht van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de Macht geen invloed.

Nastoot: -X Schade teg., min Y
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, als HET PERSONAGE zijn/haar gevecht verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan de eigenaar van HET PERSONAGE verminderd met X punten tot het minimum van Y. Als de Schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Nastoot: Aanval +X
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, de aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten. (Denk eraan: Kracht * Pillz = Aanval)

Nastoot: Bescherming Kracht en Schade
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE kunnen niet worden gewijzigd door een personage van de tegenstander zolang de Macht Bescherming is geactiveerd.

Nastoot: Kopie Bonus teg.
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, Wanneer HET PERSONAGE in gevecht is met een ander personage, wordt zijn macht “Kopie: Bonus” vervangen door de Bonus van zijn tegenstander. Als de Bonus van de tegenstander niet is geactiveerd, heeft deze macht geen invloed.

Nastoot: Kracht + X
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, worden de Kracht van HET PERSONAGE wordt verhoogd met X punten.

Nastoot: Kracht = Kracht teg.
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, De Kracht van HET PERSONAGE is gelijk aan die van zijn/haar tegenstander. De Macht houdt alleen rekening met het cijfer dat op de kaart van het personage van de tegenstander staat en niet met de wijzigingen die te maken hebben met Macht of een Bonus. Als de Macht geblokkeerd is, is de Kracht van het personage zoals aangegeven op zijn/haar kaart.

Nastoot: Kracht en Schade +X
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, worden de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE worden verhoogd met X.

Nastoot: Schade +X
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, wordt de schade van HET PERSONAGE verhoogd met X punten.

Nastoot: Schade = Schade teg.
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, HET PERSONAGE heeft evenveel Schadepunten dan zijn tegenstander. Dit aantal houdt alleen rekening met het cijfer dat op de kaart van het personage van de tegenstander staat en niet met de wijzigingen die te maken hebben met Macht, een Bonus of een Fury. Als de Macht geblokkeerd is, is de Schade van HET PERSONAGE zoals aangegeven op zijn/haar kaart.

Nastoot: Stop Bonus teg.
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, de Bonus van de clan van het personage van de tegenstander wordt, als hij geactiveerd is, geannuleerd. Als het personage van de tegenstander geen actieve clanbonus heeft, dan heeft de macht geen invloed.

Nastoot: Stop Macht teg.
Als HET PERSONAGE als tweede in de ronde wordt gespeeld, Als het personage van de tegenstander Macht heeft, wordt deze macht geannuleerd.

Nawerking: -X Levens min Y
Als HET PERSONAGE zijn ronde wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die HET PERSONAGE beheert, verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die HET PERSONAGE beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nawerking: -X Pillz min Y
Als HET PERSONAGE zijn ronde wint, wordt het aantal Pillz van de speler die HET PERSONAGE beheert, verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Pillz van de speler die HET PERSONAGE beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nawerking: Vergif X, min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die HET PERSONAGE beheert aan het eind van de volgende ronden verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die HET PERSONAGE beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nederlaag: + X Leven, Max. Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten maximaal Y aan het eind van de ronde.

Nederlaag: + X Pillz
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X Pillz aan het eind van de ronde.

Nederlaag: + X Pillz max. Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X Pillz maximaal Y aan het eind van de ronde.

Nederlaag: +X Levens
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten aan het eind van de ronde.

Nederlaag: - X Levens teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert, verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nederlaag: -X Pillz teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wordt het aantal Pillz van de speler die het vijandelijke personage beheert, verminderd met X Pillz tot een minimum van Y. Als het aantal Pillz van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nederlaag: Equalizer: +X Leven
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X levenspunten aan het eind van de ronde. Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Nederlaag: Regen X, max Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, dan wint de speler die met HET PERSONAGE speelt X levenspunten, maximum Y. Het effect houdt aan, aan het eind van alle volgende ronden. (Als er 2 soorten Regeneratie worden toegepast, vervangt de tweede de eerste op het moment dat hij ingaat).

Nederlaag: terugwinning X Pillz van Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert aan het begin van de volgende ronde X/Y Pillz ingezet op HET PERSONAGE, afgerond op het lager gelegen hele getal, minimum 1.

Nederlaag: Toename: - X Levens teg. min Y
In geval van nederlaag van HET PERSONAGE, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarbij HET PERSONAGE heeft verloren. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nederlaag: Vergif X, min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert aan het eind van elk van de volgende ronden verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Nederlaag: Zorg X max. Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht verliest, wint de speler die met HET PERSONAGE speelt aan het eind van elk van de volgende ronden X levenspunt(en) als hij minder dan Y levenspunt(en) heeft. Als de speler die met HET PERSONAGE speelt Y levenspunt(en) of meer heeft, heeft de Zorg geen invloed.

Nuke
De schade van alle kaarten in de game kunnen niet worden verminderd (alsof elke kaar in het spel de macht Bescherming: Schade heeft).

Overwinning of Nederlaag: +X Levens
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint of verliest, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X levens aan het begin van de volgende ronde.

Overwinning of Nederlaag: +X pillz
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint of verliest, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X pillz aan het begin van de volgende ronde.

Overwinning of Nederlaag: -X Levens teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint of verliest, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht geen invloed.

Regen X, max Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, dan wint de speler die met HET PERSONAGE speelt X levenspunten, maximum Y. Het effect houdt aan, aan het eind van alle volgende ronden. (Als er 2 soorten Regeneratie worden toegepast, vervangt de tweede de eerste op het moment dat hij ingaat).

Revanche: +X Aanval per Resterend leven
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, de Aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk Levenspunt dat de speler van het personage nog over heeft.

Revanche: +X levens
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, en als HET PERSONAGE de daarop volgende ronde wint, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten aan het eind van de ronde.

Revanche: -X Aanval teg, min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, de Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als het aantal Aanvalspunten van het personage van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de macht geen invloed.

Revanche: -X Kracht & Schade teg, min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, e Kracht en de Schade van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y.

Revanche: -X kracht teg. min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wordt in de daarop volgende ronde de Kracht van het vijandelijke personage verminderd met X punten of tot het minimum van Y. Indien de Kracht van het vijandelijke personage lager of gelijk is aan Y, heeft de Macht geen invloed.

Revanche: -X Levens teg. min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team als HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X tot het minimum van Y. Indien het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk is aan Y, heeft de macht geen invloed.

Revanche: Aanval +X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wordt de Aanval van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X

Revanche: Bescher. Kracht en Schade
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, en als HET PERSONAGE de daarop volgende ronde wint, de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE kunnen niet worden gewijzigd door een personage van de tegenstander zolang de Macht Bescherming is geactiveerd.

Revanche: Kopie: Bonus teg.
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wanneer HET PERSONAGE in gevecht is met een ander personage, wordt zijn macht “Kopie: Bonus” vervangen door de Bonus van zijn tegenstander. Als de Bonus van de tegenstander niet is geactiveerd, heeft deze macht geen invloed.

Revanche: Kracht +X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wordt de Kracht van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X

Revanche: Kracht en Schade + X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, worden de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X.

Revanche: Schade +X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wordt de Schade van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X

Revanche: Stop Bonus
Als een personage dat bij hetzelfde team als HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wordt de Bonus van de tegenstander van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde geannuleerd, als er een Macht is.

Revanche: Stop Macht
Als een personage dat bij hetzelfde team als HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, wordt de Macht van de tegenstander van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde geannuleerd, als er een Macht is.

Revanche: Vergif X, min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde verliest, als HET PERSONAGE de ronde wint, verliest je tegenstander aan het eind van elke volgende ronde X Levenspunten, minimaal Y. Als de tegenstander Y levenspunt(en) of minder heeft, heeft het gif geen invloed.

Schade +X
De schadepunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten. (Denk eraan: de Schadepunten worden toegebracht aan je tegenstander als je de ronde wint)

Stop Bonus teg.
De Bonus van de clan van het personage van de tegenstander wordt, als hij geactiveerd is, geannuleerd. Als het personage van de tegenstander geen actieve clanbonus heeft, dan heeft de macht geen invloed.

Stop Macht teg.
Als het personage van de tegenstander Macht heeft, wordt deze macht geannuleerd.

Stop: + X Levens
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten aan het eind van de ronde.

Stop: + X levens per schade
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage, wint de speler die HET PERSONAGE beheert voor elke Schade die tijdens de ronde door HET PERSONAGE wordt toegebracht aan de tegenstander X Levenspunten aan het eind van de ronde.

Stop: + X Pillz
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X Pillz aan het begin van de volgende ronde.

Stop: - X Levens teg., min Y
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert, verminderd met X tot een minimum van Y. Als het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk aan Y is, heeft de macht dus geen invloed.

Stop: - Xchade teg. min Y
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage en als HET PERSONAGE zijn strijd verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan zijn eigenaar verminderd met X punten tot een minimum van Y. Als de Schadepunten van het overwinnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Stop: - X Pillz teg. min Y
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Pillz van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X Pillz tot een minimum van Y. Als het aantal Pillz van de speler die het vijandelijke personage beheert minder of gelijk aan Y is, heeft de macht dus geen invloed.

Stop: -X Kracht & Schade teg, min Y
Als de Macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het personage van de tegenstander, De Kracht en de Schade van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y.

Stop: -X Kracht Teg., min Y
Als de Macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het personage van de tegenstander, wordt de Kracht van het vijandelijke personage verminderd met X punten of tot het minimum van Y. Indien de Kracht van het vijandelijke personage lager of gelijk is aan Y, heeft de Macht geen invloed.

Stop: Aanv. +X
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage, wordt de aanval van HET PERSONAGE verhoogd met X punten.

Stop: Kracht +X
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage, wordt de Kracht van HET PERSONAGE verhoogd met X punten.

Stop: Kracht en Schade +X
Als de Macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het personage van de tegenstander, de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE worden verhoogd met X.

Stop: Schade +X
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage, wordt de schade van HET PERSONAGE verhoogd met X punten.

Stop: Vergif X, min Y
Als de macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het vijandelijke personage en als HET PERSONAGE de ronde wint, verliest je tegenstander aan het eind van elke volgende ronde X Levenspunten, minimaal Y. Als de tegenstander Y levenspunt(en) of minder heeft, heeft het gif geen invloed.

Stop: Zorg X max. Y
Als de Macht van HET PERSONAGE wordt geannuleerd door het personage van de tegenstander, Als HET PERSONAGE de ronde wint, wint de speler die met HET PERSONAGE speelt aan het eind van elk van de volgende ronden X levenspunt(en) als hij minder dan Y levenspunt(en) heeft. Als de speler die met HET PERSONAGE speelt Y levenspunt(en) of meer heeft, heeft de Zorg geen invloed.

Team: +X Aanval
Alle personages van het team waarin HET PERSONAGE zich bevindt, winnen X Aanvalspunten. (Denk eraan: Kracht * Pillz = Aanval)

Team: +X Schade
Alle personages van het team waarin HET PERSONAGE zich bevindt, krijgen X Schadepunt.

Team: -X Kracht teg. min Y
De Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als de Kracht van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de Macht geen invloed.

Team: -X Schade teg., min Y
Als een van de personages zijn/haar gevecht verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan de eigenaar van HET PERSONAGE verminderd met X punten tot het minimum van Y. Als de Schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Team: Moed, Kracht +X, max. Y
Alle personages van het team waarin HET PERSONAGE zich bevindt, krijgen de macht Moed, Kracht +X. Wanneer ze als eerste in de ronde gespeeld worden, stijgt hun Kracht met X punten, met een maximum van 10 punten.

Team: Nastoot: -X Krac. & Scha. min Y
All the characters in HET PERSONAGE’s team receive the " Reprisal: -X Opponent Power & Damage minimum Y " ability. When they are played second in the round, the opponent’s Power and Damage are reduced by X points or down to a minimum of Y.

Team: Nederlaag: terugw. X Pillz van Y
Als een van je personages zijn gevecht verliest, ontvangt de speler die met het personage speelt aan het begin van de volgende ronde X / Y Pillz die waren ingezet op het personage, naar beneden afgerond op een heel getal, minimum 1.

Team: XP +X0%
De Ervaringspunten die elk van de personages van het team met daarin HET PERSONAGE heeft gewonnen tijdens het gevecht worden vermeerderd met X0%.

Tegenaanval
De speler die HET PERSONAGE in zijn team heeft, speelt altijd als tweede in het gevecht. Als de twee spelers HET PERSONAGE in hun team hebben, wordt de speelvolgorde op de gebruikelijke manier bepaald. (Dit activeert Terugslaan in je team en Moed in dat van je tegenstander voor het hele gevecht)

Tie-break
Gedurende het hele gevecht win je bij een gelijke aanval altijd de ronde. Aan het einde van het gevecht is bij een gelijk aantal levenspunten de overwinning voor jou. (Deze effecten worden geannuleerd als de tegenstander ook HET PERSONAGE heeft)

Toename: +X Leven
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X levenspunten vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen..

Toename: +X Pillz
In geval van overwinning van HET PERSONAGE, wordt de Pillzteller van de speler die met HET PERSONAGE speelt verhoogd met X vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen.

Toename: -X Aanval teg, min Y
De Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X extra punt(en) in elke Ronde tot een minimum van Y. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: -X Kracht Teg., min Y
De Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X extra punt(en) in elke Ronde. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: -X Levens teg. min Y
In geval van overwinning van HET PERSONAGE, worden de levenspunten van de speler die met HET PERSONAGE speelt verminderd met X vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen.

Toename: -X Pillz teg. min Y
In geval van overwinning van HET PERSONAGE, wordt de Pillzteller van de tegenspeler verminderd met X vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen.

Toename: -X Schade teg., min Y
De Schade van het personage van de tegenstander worden verminderd met X extra punt(en) in elke Ronde tot een minimum van Y. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: Aanval +X
De aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X extra punt(en) in elke Ronde. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: Kracht +X
De Kracht van HET PERSONAGE verhoogt met X extra punt(en) in elke Ronde. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: Kracht en Schade +X
De Kracht en de schadepunten van HET PERSONAGE verhogen met X extra punt(en) in elke Ronde. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: Regen X, max Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, dan wint de speler die met HET PERSONAGE speelt X levenspunten, vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen, maximum Y. Het effect houdt aan, aan het eind van alle volgende ronden. (Als er 2 soorten Regeneratie worden toegepast, vervangt de tweede de eerste op het moment dat hij ingaat).

Toename: Schade +X
De schadepunten van HET PERSONAGE verhogen met X extra punt(en) in elke Ronde. (Deze verzameling komt overeen met het cijfer van de lopende ronde, vermenigvuldigd met X)

Toename: Vergif X, min Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, verliest je tegenstander aan het eind van elke volgende ronde X Levenspunten vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen.. Als de tegenstander Y levenspunt(en) of minder heeft, heeft het gif geen invloed.

Toename: Zorg X max. Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, wint de speler die met HET PERSONAGE speelt aan het eind van elk van de volgende ronden X levenspunt(en) vermenigvuldigd met het cijfer van de ronde waarin HET PERSONAGE heeft gewonnen. Als de speler die met HET PERSONAGE speelt Y levenspunt(en) of meer heeft, heeft de Zorg geen invloed.

Toxine X, min Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, verliest je tegenstander X levenspunten, minimum Y. Het effect houdt aan, aan het eind van alle volgende ronden. (Als er 2 soorten vergif of toxine worden toegepast, vervangt de tweede de eerste op het moment dat hij ingaat).

Vergif X, min Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, verliest je tegenstander aan het eind van elke volgende ronde X Levenspunten, minimaal Y. Als de tegenstander Y levenspunt(en) of minder heeft, heeft het gif geen invloed.

Versterking: + X Pillz
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X Pillz aan het begin van de volgende ronde voor elk personage dat bij de clan van HET PERSONAGE hoort en dat zich in zijn team bevindt. Opmerking: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf.

Versterking: +X Leven
Als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten aan het eind van de ronde voor elk personage dat bij de clan van HET PERSONAGE hoort en dat zich in zijn team bevindt. Opmerking: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf.

Versterking: -X Aanval teg, min Y
De Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y voor elk personage dat bij de clan van HET PERSONAGE hoort en dat zich in zijn team bevindt. Opmerking: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf. Als het aantal Aanvalspunten van het personage van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de macht geen invloed.

Versterking: -X Kracht Teg., min Y
De Kracht van het personage van de tegenstander wordt verminderd met X punten of tot een minimum van Y voor elk personage van de clan van HET PERSONAGE dat zich in zijn/haar team bevindt. Let op: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf. Als de Kracht van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de Macht geen invloed.

Versterking: -X Levens teg. min Y
Als HET PERSONAGE zijn wedstrijd wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die met het vijandelijke personage speelt, vermindert met X, tot het minimum van Y, voor elk personage van de clan van HET PERSONAGE dat zich in zijn/haar team bevindt. Let op: HET PERSONAGE telt zelf ook mee. Als het aantal Levenspunten van de speler die met het vijandelijke personage speelt lager of gelijk is aan Y, heeft de macht geen invloed.

Versterking: -X Schade teg., min Y
Als HET PERSONAGE zijn/haar gevecht verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan de eigenaar van HET PERSONAGE verminderd met X punten tot het minimum van Y voor elk personage van de clan van HET PERSONAGE dat zich in zijn/haar team bevindt. Let op: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf. Als de Schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Versterking: Aanval +X
De aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk personage van de clan van HET PERSONAGE dat zich in zijn/haar team bevindt. Let op: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf.

Versterking: Kracht +X
De Kracht van HET PERSONAGE wordt verhoogd met X punt(en) voor elk personage van de clan van HET PERSONAGE dat zich in zijn/haar team bevindt. Let op: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf.

Versterking: Reanimate: +X Leven
If HET PERSONAGE loses the fight, the player controlling HET PERSONAGE will win X Life points at the end of the round for each character in their team belonging to the same clan as HET PERSONAGE. Remember that HET PERSONAGE is also taken into account. This ability is able to prevent you from going KO.

Versterking: Schade +X
De Schadepunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk personage van de clan van HET PERSONAGE dat zich in zijn/haar team bevindt. Let op: dit geldt ook voor HET PERSONAGE zelf.

Vertrouwen : Kracht = Kracht teg.
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, De Kracht van HET PERSONAGE is gelijk aan die van zijn/haar tegenstander. De Macht houdt alleen rekening met het cijfer dat op de kaart van het personage van de tegenstander staat en niet met de wijzigingen die te maken hebben met Macht of een Bonus. Als de Macht geblokkeerd is, is de Kracht van het personage zoals aangegeven op zijn/haar kaart.

Vertrouwen: +X Aanval per Rest. leven
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, De Aanvalspunten van HET PERSONAGE worden verhoogd met X punten voor elk Levenspunt dat de speler van het personage nog over heeft.

Vertrouwen: +X levens
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, en als HET PERSONAGE de daarop volgende ronde wint, wint de speler die HET PERSONAGE beheert X Levenspunten aan het eind van de ronde.

Vertrouwen: +X Levens per Schade
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wint de speler die HET PERSONAGE beheert tijdens de volgende ronde X Levenspunt voor elk Schadepunt dat hij met HET PERSONAGE toebrengt aan de tegenstander.

Vertrouwen: +X Pillz
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, ontvangt de speler die HET PERSONAGE beheert X pillz aan het begin van de volgende ronde.

Vertrouwen: -X Aanval teg. min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wordt in de daarop volgende ronde de Aanval van het vijandelijke personage verminderd met X punten of tot het minimum van Y. Indien de Aanval van het vijandelijke personage lager of gelijk is aan Y, heeft de Macht geen invloed.

Vertrouwen: -X kracht teg. min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wordt in de daarop volgende ronde de Kracht van het vijandelijke personage verminderd met X punten of tot het minimum van Y. Indien de Kracht van het vijandelijke personage lager of gelijk is aan Y, heeft de Macht geen invloed.

Vertrouwen: -X Levens teg. min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team als HET PERSONAGE hoort een ronde wint, en als HET PERSONAGE zijn gevecht wint, wordt het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert verminderd met X tot het minimum van Y. Indien het aantal Levenspunten van de speler die het vijandelijke personage beheert lager of gelijk is aan Y, heeft de macht geen invloed.

Vertrouwen: -X Schade teg., min Y
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, en als HET PERSONAGE de daarop volgende ronde verliest, wordt de Schade die wordt toegebracht aan de eigenaar van HET PERSONAGE verminderd met X punten tot het minimum van Y. Als de Schadepunten van het winnende personage minder of gelijk zijn aan Y, heeft de macht geen invloed.

Vertrouwen: Aanval +X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wordt de Aanval van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X

Vertrouwen: Kracht +X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wordt de Kracht van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X

Vertrouwen: Kracht en Schade + X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, worden de Kracht en de Schade van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X.

Vertrouwen: Schade +X
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wordt de Schade van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde verhoogd met X

Vertrouwen: Stop Bonus teg.
Als een personage dat bij hetzelfde team dan HET PERSONAGE hoort een ronde wint, de Bonus van de clan van het personage van de tegenstander wordt, als hij geactiveerd is, geannuleerd. Als het personage van de tegenstander geen actieve clanbonus heeft, dan heeft de macht geen invloed.

Vertrouwen: Stop Macht
Als een personage dat bij hetzelfde team als HET PERSONAGE hoort een ronde wint, wordt de Macht van de tegenstander van HET PERSONAGE tijdens de volgende ronde geannuleerd, als er een Macht is.

Vict. or Def.: -X opp Life & Pillz min Y
If HET PERSONAGE wins or loses the fight, the number of Life points & Pillz of the player controlling the opposing character will be reduced by X, or up to a minimum of Y. If the number of Life points / Pillz of the player controlling the opposing character is lower than or equal to Y, the ability will have no effect.

Xantiax: -X Levens, min Y
Om het even of het personage de ronde wint of verliest, de 2 spelers in competitie verliezen X levenspunt(en), tot een minimum van Y levenspunt(en).

Zorg X max. Y
Als HET PERSONAGE de ronde wint, wint de speler die met HET PERSONAGE speelt aan het eind van elk van de volgende ronden X levenspunt(en) als hij minder dan Y levenspunt(en) heeft. Als de speler die met HET PERSONAGE speelt Y levenspunt(en) of meer heeft, heeft de Zorg geen invloed.

Bescherming: Macht
De Macht van HET PERSONAGE kan niet worden geblokkeerd zolang de Bonus Bescherming: Macht is geactiveerd.

Day: Kracht en Schade +X
De Kracht en de Schade van HET PERSONAGE worden verhoogd met X.

Equalizer: -X Aanval teg, min Y
De Aanvalspunten van het personage van de tegenstander worden verminderd met X punten of tot een minimum van Y. Als het aantal Aanvalspunten van het personage van de tegenstander gelijk is aan of kleiner is dan Y, dan heeft de macht geen invloed. Dit effect wordt vermenigvuldigd met het niveau (aantal sterren) van de kaart van de tegenstander waar hij het tegen opneemt.

Leader annuleren
De Bonussen van je Leaders worden gedeactiveerd als je meer dan één Leader in je team hebt.

This page was: Helpful | Not Helpful