HomeDe gameHoe installeer de je game?Download van de game

1.2. Download van de game

Kom je problemen tegen in de game? Aarzel niet, onze ondersteuning is er om je te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 17u.

Urban Rivals is ook beschikbaar als download.
Met de uitvoerbare bestanden voor pc en Mac kun je het installeren als elke andere software.
Bij updates waarschuwt een bericht je in de game.
Je hoeft dan alleen maar de nieuwe versie te downloaden om de oude versie te overschrijven.
De versies zijn beschikbaar ONDER het WebGL venster, hier: https://www.urban-rivals.com/game/

Kom je problemen tegen in de game? Aarzel niet, onze ondersteuning is er om je te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 17u.