HomeDe WinkelGoogle PlayHoe koop je credits via Google Play?

4.1. Hoe koop je credits via Google Play?

Om credits te kopen via Google Play, moet je spelen met de app van Urban Rivals voor Android.
Als je in de app bent, ga je naar de winkel. Je kunt rechtstreeks packs kopen, of credits kopen om er later packs mee te kopen.
De aangekochte credits worden in rekening gebracht op de creditcard die is verbonden met de Google Play-account.
We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden voor elke creditaankoop via onze Winkel.