HomeFAQ-lijstWijzig de instellingen van je account – pseudoniem, e-mail, wachtwoord...Je profielfoto wijzigen

8.6. Je profielfoto wijzigen

Als je je account hebt bevestigd, kun je je profielfoto wijzigen op de pagina om je profiel te veranderen (http://www.urban-rivals.com/player/edit.php). Klik bovenaan aan de rechterkolom op de knop “bladeren”. Dit opent een venster waarin je een bestand op je computer kunt zoeken en selecteren. Als je het hebt gevonden, klik je op de knop “Mijn foto verzenden” daaronder.

Let op: de afbeelding moet in jpg, gif of png-formaat zijn en mag max. 200kb groot zijn. De afbeelding wordt automatisch aangepast aan de vereiste afmetingen en het vereiste formaat. Ongepaste afbeeldingen zullen worden verwijderd.

De vorige afbeelding zit mogelijk nog in de cache van je browser. Als het langer dan een minuut duurt om je afbeelding te updaten, maak het cachegeheugen van je browser dan leeg om zo de download van je nieuwe afbeelding te forceren.