HomeFAQ-lijstWijzig de instellingen van je account – pseudoniem, e-mail, wachtwoord...Maar ik heb geen toegang tot het e-mailadres dat ik heb opgegeven

8.2. Maar ik heb geen toegang tot het e-mailadres dat ik heb opgegeven

Als je geen toegang hebt tot de e–mailaccount waarmee je je geregistreerd hebt, stuur je een bericht naar de service met het verzoek tot een update. We hebben een bewijs nodig dat je inderdaad de eigenaar van de account bent. Probeer ons alsjeblieft zoveel mogelijk van deze details te geven: het oude en het nieuwe e-mailadres, gilde(n) waar je bij bent gegaan, vrienden die je hebt toegevoegd, de laatste keer dat je credits kocht en het bedrag bij benadering. We zullen ze controleren en je adres updaten, zodat je je bevestigingsmail kunt ontvangen.