HomeTechnische ondersteuningDe bugsTechnische oplossing compleet

3.3. Technische oplossing compleet

De mogelijke oorzaken van dit probleem zijn:

1. Je browser accepteert geen pop-ups. Configureer je browser zodat hij pop-ups afkomstig van de pagina www.urban-rivals.com accepteert. Om pop-ups toe te staan voor Internet Explorer (laatste versie), klik je op Extra > Pop-upblokkering > Instellingen van pop-upblokkering. Op dezelfde wijze kun je om pop-ups in Firefox toe te staan selecteren: Extra > Voorkeuren > Inhoud > Uitzonderingen. Schrijf vervolgens “www.urban-rivals.com“ in het aangegeven veld om de pop-ups van onze site te accepteren.

2. Je hebt Adabe Flash Player niet geactualiseerd in zijn laatste versie. Je moet in dit geval de nieuwste versie van Flash Player downloaden en installeren, bijvoorbeeld via dit adres: http://www.softonic.com/s/flash-player .

3. Het ouderlijk toezicht is geconfigureerd om bepaalde elementen van onze site te blokkeren, het is mogelijk dat ouderlijk toezicht automatisch bepaalde afbeeldingen of de pagina’s voor creditaankopen blokkeert. Als je een volwassen speler bent, configureer ouderlijk toezicht van je internetmodem of je computer dan op juiste wijze. Als je een minderjarige speler bent, vraag dan aan je ouders om samen met jou de configuratie in te stellen die zij geschikt vinden.

4. Je antivirus of firewall blokkeren sommige elementen van onze site. Meerdere antivirusprogramma’s blokkeren gegevens die worden overgedragen via onze pagina als ze niet goed zijn geconfigureerd. De twee antivirusprogramma’s die de meeste problemen opleveren zijn Norton en Kaspersky. Programmeer daarom je antivirus om je probleem op te lossen.

Als alle stappen zijn toegepast en het probleem blijft bestaan, aarzel dan niet om opnieuw contact met ons op te nemen.