HomeTechnische ondersteuningDe veiligheidIk ben mijn inloggegevens vergeten, wat moet ik doen?

2.2. Ik ben mijn inloggegevens vergeten, wat moet ik doen?

Gebruik je het juiste pseudoniem om in te loggen? Misschien heb je pas je pseudoniem veranderd?
Wist je dat je je e-mailadres van inschrijving kunt gebruiken in plaats van je pseudoniem om in te loggen?

Als je je wachtwoord bent vergeten, kunnen we je dat helaas niet rechtstreeks doorgeven. Je kunt wel eenvoudig vragen om wijziging ervan door de instructies op deze pagina te volgen:
http://www.urban-rivals.com/player/signin.php