HomeTechnische ondersteuningDe veiligheidIk ben mijn wachtwoord kwijt!

2.1. Ik ben mijn wachtwoord kwijt!

Als je je wachtwoord bent vergeten, kunnen we je dat helaas niet rechtstreeks geven. Je kunt wel verzoeken om het resetten van je wachtwoord door de volgende procedure te volgen:

1- Ga naar deze pagina: http://www.urban-rivals.com/player/signin.php
2- Klik op de optie waarmee er een verzoek om het resetten van van je wachtwoord naar je e-mailadres wordt gestuurd.
2- Je ontvangt dan een link. Als je deze volgt, kun je je wachtwoord wijzigen.