HomeTechnische ondersteuningDe configuratie Waarom moet ik pop-ups op de site toestaan?

1.5. Waarom moet ik pop-ups op de site toestaan?

Het lijkt erop dat je browser geen pop-ups accepteert. Configureer je browser zodat hij pop-ups afkomstig van de pagina www.urban-rivals.com accepteert. Om pop-ups toe te staan voor Internet Explorer (laatste versie), klik je op Extra > Pop-upblokkering > Instellingen van pop-upblokkering. Op dezelfde wijze kun je om pop-ups in Firefox toe te staan selecteren: Extra > Voorkeuren > Inhoud > Uitzonderingen. Schrijf vervolgens “www.urban-rivals.com“ in het aangegeven veld om de pop-ups van onze site te accepteren.