HomeDe gemeenschap (community)De evenementenWat moet ik doen met de spelers die hebben verloren?

5.11. Wat moet ik doen met de spelers die hebben verloren?

Als een fase voltooid is, zet je het evenement in de modus "instelling". Als alle gevechten zijn gespeeld, kun je klikken op "verwijderen". Anders moet je de speler laten opgeven, dit zorgt ervoor dat alle niet gespeelde wedstrijden worden geteld als opgeven, ten gunste van zijn eventuele tegenstanders.