HomeDe gemeenschap (community)De GildenIk wil mijn eigen gilde aanmaken! Hoe doe ik dat?

1.4. Ik wil mijn eigen gilde aanmaken! Hoe doe ik dat?

Om een gilde aan te maken, moet je niveau 10 hebben.

Aan de andere kant kun je al bij een gilde gaan als je niveau 5 hebt.

Je kunt geen gilde aanmaken als je bij een ander gilde hoort, of als je hebt gesolliciteerd bij een ander gilde (dit kan worden gecontroleerd op je profiel, door op je pseudoniem te klikken, bovenaan rechts op de pagina).

Als je aan deze voorwaarden voldoet, is het eenvoudig om een gilde aan te maken:

1. Klik in het kader bovenaan links op je scherm op “Mijn gilde aanmaken”, onder je rang;

2. Kies een gildenaam (de naam van je gilde moet vrij zijn en overeenkomstig de regels van moderatie die je op het forum kunt lezen);

3. Stel een beschrijving voor je gilde op;

4. Klik op “Mijn gilde aanmaken".

Het is gratis om een gilde aan te maken en een gilde kan maximaal 750 leden hebben.

Je gilde moet wel minstens 4 leden hebben na 3 dagen. Als dat niet zo is, wordt het automatisch gewist.

Als je je gilde hebt aangemaakt, moet het worden bevestigd door het team van moderators. We raden je dus aan om de regels voor het aanmaken van een gilde te raadplegen die je vindt in de sectie Presentatie en aanwerving van het forum.