HomeDe gemeenschap (community)Mijn vriendenHoe kan ik met mijn vrienden praten op Urban Rivals?

2.3. Hoe kan ik met mijn vrienden praten op Urban Rivals?

Er bestaan allerlei manieren om met je vrienden in de game te praten:

-Via een privébericht (PM): Om naar je PM's te gaan, klik je op de enveloppe bovenaan links op het scherm in je profielkader.

Je kunt op deze plek PM's verzenden en antwoorden aan degenen die je er een hebben gestuurd.

Je kunt ook een PM sturen aan een bepaalde vriend vanuit zijn profiel.

Je gaat naar het profiel van een vriend door te klikken op zijn pseudoniem in de game of door zijn pseudoniem in de zoekbalk te typen.

-Via de chat in de game:

Je kunt rechtstreeks chatten met al je vrienden vanuit de gevechtenzaal.

-Via de gildechat

Je kunt met alle leden van je gilde tegelijk praten via de gildechat die toegankelijk is vanuit de gildezaal.

-Via de Friend Feed

Je kunt ook in het openbaar met al je vrienden praten via de Friend Feed, naast je vriendenlijst. Om er heen te gaan, klik je gewoon op "XXX vrienden", bovenaan links in het scherm.

-Op het forum

Ten slotte kun je ook met je vrienden en alle andere spelers communiceren op het forum, door te klikken op de Gemeenschap > het forum.

Let op: vergeet niet om het handvest voor goed gedrag van de algemene gebruiksvoorwaarden te respecteren. Dit is geldig voor al deze communicatiemiddelen.