HomeDe gamePresentatie van de gameWaar zijn de andere knoppen in de speelzaal voor?

2.19. Waar zijn de andere knoppen in de speelzaal voor?

Op de balk bovenaan in de flash van de game zie je verschillende tekens:

- Met het eerste kun je de game weergeven in een volledig scherm om middenin de actie te duiken.
- Met het tweede kun je de lijst met je missies weergeven.
- Het derde geeft je aan waar je heen kunt om meer personages te kopen.
- Onder het vierde vind je alle opties die rechtstreeks te maken hebben met de gevechten.
- Het vijfde is een korte handleiding in de vorm van een strip met de eerste stappen in de game.
- Met het laatste kun je terugkeren naar het hoofdmenu in één klik.

Als je in een zaal bent, kun je met het knopje naast "Strijden" de spelerslijst vernieuwen.