HomeDe WinkelPrinter Friendly Version

De Winkel

Op al je vragen over de winkel, onze partners en de aankoop van personages vind je hier een antwoord

1. De credits

1.1. Wat zijn credits?

Credits zijn de andere geldsoort op Urban Rivals. Je kunt er packs mee kopen in de winkel en bepaalde delen van de game mee vrijspelen.

1.2. Hoe krijg je credits?

Je krijgt ze door:

- ze te kopen in de winkel ;
- missies te voltooien ;
- te vechten in verschillende spelmodi, en vooral in de modus Dagelijkse Toernooien en ELO.

1.3. Iemand vroeg om mijn wachtwoord en in ruil daarvoor zou ik veel credits krijgen, is dat waar?

Nee, natuurlijk niet. Het gaat hier om oplichterij om je wachtwoord te achterhalen en dan je account te hacken of je verzameling te stelen. Er bestaat geen enkele manier om buiten Urban Rivals credits te krijgen.

We herinneren je eraan dat je nooit je wachtwoord aan wie dan ook moet geven, zelfs niet aan de Staff.

De Staf zal je nooit om je wachtwoord vragen.

Aarzel niet om in onze veiligheidsgids op het forum te kijken voor meer informatie [link].

1.4. Ze hebben me de link naar een hacksite gegeven waar ik veel gratis credits kan krijgen, werkt dat?

Nee, natuurlijk niet. Het gaat hier om oplichterij om je wachtwoord te achterhalen en dan je account te hacken of je verzameling te stelen. Er bestaat geen enkele manier om buiten Urban Rivals credits te krijgen.

We herinneren je eraan dat je nooit je wachtwoord aan wie dan ook moet geven, zelfs niet aan de Staf.

De Staf zal je nooit om je wachtwoord vragen.

Aarzel niet om in onze veiligheidsgids op het forum te kijken voor meer informatie [link].

2. Paypal

2.1. Hoe kan ik credits via PayPal kopen?

Het is heel gemakkelijk om credits via PayPal te kopen. Je volgt de volgende stappen:

1. Je gaat naar de winkel ;
2. Je klikt op Meer credits verkrijgen;
3. Je selecteert je land;
4. Je kiest de knop PayPal;
5. Je klikt op het gewenste bedrag;
6. Als je een PayPal-account hebt, maak je verbinding met je PayPal-account; als je geen PayPal-account hebt, kun je op afstand betalen per creditcard. Volg dan de instructies van Paypal.

Let op, aankopen via Paypal nemen enkele dagen in beslag om bevestigd te worden als je ervoor hebt gekozen om een aankoop met E-check uit te voeren.

We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden voor elke aankoop van credits via onze winkel.

2.2. Waarom heb ik mijn credits die ik via PayPal heb gekocht niet gekregen?

Je probleem kan afkomstig zijn van twee aparte zaken:
1. Je hebt betaald per “eCheck”, een van de systemen van Paypal dat de betaling niet direct uitvoert;
2. Ons systeem voor aankoop van credits is volledig geautomatiseerd. Daarom zou je slachtoffer van een bug kunnen zijn.

In de twee gevallen zijn de stappen om je probleem op te lossen dezelfde: stuur ons een kopie van de bevestigingsmail van Paypal. Er staat een transactie-ID in waarmee we de transactie van Paypal in onze database kunnen identificeren.

Als je je betaling via eCheck hebt uitgevoerd, geven we je de datum aan waarop het bedrag dat je hebt uitgegeven op onze Paypal-rekening is/wordt overgemaakt. Deze overboeking gebeurt gelijktijdig met het toevoegen van de credits aan je account.
Als er zich een bug heeft voorgedaan bij de betaling, voegen we de credits handmatig toe.

2.3. Mijn account is geblokkeerd! Ze zeggen dat dat komt door een PayPal reverted!

We hebben de betaling van je Paypalaankoop niet ontvangen en daarom is je account geblokkeerd.
Regel je situatie alsjeblieft met Paypal, en als de aankoop is bevestigd en we hebben deze betaling ontvangen, stuur ons dan alsjeblieft een kopie van de bevestigingsmail van de betaling die Paypal je zal sturen.
Daarna maken we je account zonder problemen weer vrij.

2.4. Mijn account is geblokkeerd en ik heb net nog wel heel veel credits met PayPal gekocht!

Vanwege veiligheidsredenen en vanwege een toename van dit soort oplichterij met Paypal, blokkeren we de accounts met een laag niveau die veel credits tegelijk kopen. Helaas gebeurt deze blokkering automatisch, en je account werd als verdacht beschouwd.

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Om te voorkomen dat dit zich nogmaals voordoet, herinneren we je hier de aankoopbeperkingen Paypal:

Niveau lager dan 5 -> maximum toegestaan 500 credits Paypal per dag;
Niveau lager dan of gelijk aan 25 -> maximum toegestaan 3000 credits Paypal per dag;
Niveau lager dan of gelijk aan 50 -> maximum toegestaan 5000 credits Paypal per dag;
Niveau lager dan of gelijk aan 60 -> maximum toegestaan 6000 credits Paypal per dag;

Deze beperkingen zijn ingesteld om eventuele fraude en oplichterij die vaak voorkomen bij diefstal van Paypal-accounts te voorkomen.

3. Allopass

3.1. Hoe kan ik credits kopen per sms via Allopass?

Het is heel gemakkelijk om credits via Allopass te kopen. Je volgt de volgende stappen:

1. Je gaat naar de winkel ;
2. Je klikt op Meer credits verkrijgen;
3. Je selecteert je land;
4. Kies de knop SMS via Allopass;
5. Noteer de code die bij je land hoort en stuur deze per SMS naar het nummer van je land;
6. Vul de verkregen code in op de pagina van de winkel.

We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden voor elke aankoop van credits via onze winkel.

3.2. Ik heb alles op de juiste wijze gedaan, maar mijn Allopass-code is niet correct!

De creditaankopen via SMS en Audiotel worden gegenereerd via onze partner Allopass. Het is dan ook onze partner Allopass die belast zal zijn met het oplossen van je probleem met je aankoopcode.

Als de Allopass-code die je hebt ontvangen fout is, stuur dan de volgende gegevens zo snel mogelijk naar de klantenservice (via het ?, bovenaan rechts op je scherm):

- Je telefoonnummer en je telefoonaanbieder;

- Het nummer dat je hebt ingetoetst voor de aankoop van de Allopasscode;

- De datum en tijd dat je hebt gebeld;

- Het land waar je woont;

- De code die niet heeft gewerkt.

Dankzij deze gegevens, kan onze partner Allopass je probleem bekijken en je een code ter vervanging verschaffen.

Let op, al deze gegevens zijn nodig voor het oplossen van je probleem. Als er informatie ontbreekt, kan Allopass je niet helpen.

3.3. Ik heb alles op de juiste wijze gedaan, maar ik heb geen Allopass-code ontvangen!

De creditaankopen via SMS en Audiotel worden gegenereerd via onze partner Allopass. Het is dan ook onze partner Allopass die belast zal zijn met het oplossen van je probleem met je aankoopcode.

Als je geen Allopass-code hebt ontvangen, stuur dan de volgende gegevens zo snel mogelijk naar de klantenservice (via het ?, bovenaan rechts op je scherm):

- Je telefoonnummer en je telefoonaanbieder;

- Het nummer dat je hebt ingetoetst voor de aankoop van de Allopasscode;

- De datum en tijd dat je hebt gebeld;

- Het land waar je woont;

Dankzij deze gegevens, kan onze partner Allopass je probleem bekijken en je een code ter vervanging verschaffen.

Let op, al deze gegevens zijn nodig voor het oplossen van je probleem. Als er informatie ontbreekt, kan Allopass je niet helpen.

4. Google Play

4.1. Hoe koop je credits via Google Play?

Om credits te kopen via Google Play, moet je spelen met de app van Urban Rivals voor Android.
Als je in de app bent, ga je naar de winkel. Je kunt rechtstreeks packs kopen, of credits kopen om er later packs mee te kopen.
De aangekochte credits worden in rekening gebracht op de creditcard die is verbonden met de Google Play-account.
We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden voor elke creditaankoop via onze Winkel.

4.2. Ik heb mijn credits niet ontvangen van Google Play, wat kan ik doen?

Als je de credits gekocht via Google Play niet hebt ontvangen, kun je contact opnemen met de klantenservice waarbij je de volgende informatie vermeldt:
- je pseudo en spelers-ID
- het e-mailadres dat je hebt gebruikt voor de aankoop en/of het transactienummer van Google Play
- de aankoopdatum.

5. iTunes

5.1. Hoe kan ik credits via iTunes kopen?

Om credits te kopen via Itunes, moet je spelen via de app Urban Rivals voor IOS.

Als je de app hebt geopend, klik je op “Winkel”. Je kunt dan rechtstreeks packs kopen, of credits kopen om daar packs mee te kopen.

De bedragen van alle aankopen die je doet, worden in mindering gebracht op de bankpas die met je iTunes-account is verbonden.

We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden vóór elke aankoop van credits via onze winkel.

5.2. Ik hem mijn credits niet ontvangen, wat moet ik doen?

Om het verloop van deze transactie te kunnen controleren, hebben we een kopie van de factuur van ITunes die je bij de aankoop kreeg van je nodig.

Je vindt deze factuur op je ITunes-account in je aankoopgeschiedenis.
Er is je ook een kopie van deze factuur toegezonden per mail, naar het e-mailadres voor facturering dat ITunes van je heeft.

Als we de kopie van je factuur hebben ontvangen, zullen we je probleem graag voor je oplossen.

6. Offerwall

6.1. Is het waar dat je gratis credits kunt krijgen op Urban Rivals?

Absoluut! Je kunt gratis credits voor Urban Rivals krijgen via onze wall met aanbiedingen, dankzij onze partners Trialpay, Sponsorpay en Offermatch.

Je gaat daarvoor naar de winkel, klikt op Gratis credits en daarna op de partner via welke je je gratis credits wilt krijgen.

Zodra de aanbieding is bevestigd, worden je credits automatisch toegevoegd!

6.2. Ik heb een probleem met Trialpay, wat kan ik doen?

We raden je aan om terug te keren naar de wall met aanbiedingen en je verzoek van hieruit naar Trialpay te sturen.
Het is zo eenvoudiger voor de klantenservice van Trialpay om je transactie te traceren.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Trialpay via e-mail: generalsupport@trialpay.com
Onze partner Trialpay zal je helpen dit probleem op te lossen.

6.3. Ik heb een probleem met Sponsorpay, wat kan ik doen?

We raden je aan om terug te keren naar de wall met aanbiedingen en je verzoek van hieruit naar Sponsorpay te sturen.
Het is zo eenvoudiger voor de klantenservice van Sponsorpay om je transactie te traceren.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Sponsorpay via e-mail: customersupport@sponsorpay.com
Onze partner Sponsorpay zal je helpen dit probleem op te lossen.

6.4. Ik heb een probleem met Offermatch, wat kan ik doen?

We raden je aan om terug te keren naar de wall met aanbiedingen en je verzoek van hieruit naar Offermatch te sturen.
Zo kun je contact opnemen met de klantenservice van Offermatch.
Onze partner Offermatch zal je helpen dit probleem op te lossen.

6.5. Ik heb een probleem met Tapjoy, wat moet ik doen?

Als je de credits niet ontvangt nadat je een app hebt gedownload, controleer dit dan door de gedownloade app enkele keren te openen en te sluiten met een goede internetverbinding.

Als je een probleem hebt met een bepaalde Tapjoy-aanbieding, neem dan contact met ze op via deze pagina: http://support.tapjoy.com

Je kunt rechtstreeks contact met ze opnemen via dit e-mailadres en met vermelding van het referentienummer van de aanbieding (bijvoorbeeld: ref:_00D300pf03._50013x8OSi:ref): help@support.tapjoy.com

7. Collectors

7.1. Wat zijn de Tokenz?

De Tokenz geven je toegang tot de Collectors.

De Tokenz worden verdeeld in 3 categorieën: brons, zilver en goud.

100 Tokenz = 1 Cr verplicht van de beschikbare in de geselecteerde categorie (brons, zilver of goud).

7.2. Tokenz Bronze

Verzamel 100 Bronzen Tokenz in de wedstrijdmodi en open de Collectorkluis! Hier krijg je CR van lage waarde.

7.3. Tokenz Silver

Verzamel 100 Zilveren Tokenz in de wedstrijdmodi en open de Collectorkluis! Hier krijg je CR van gemiddelde waarde.

7.4. Tokenz Gold

Verzamel 100 Gouden Tokenz in de wedstrijdmodi en open de Collectorkluis! Hier krijg je CR van hoge waarde.

8. Comics

8.1. Comics

Hier vind je de Strips van de game. Als je eenmaal een strip hebt gekocht, kun je deze op elk moment terugvinden in je bibliotheek, onder de tab "verzameling".