HomeDe gameHoe installeer de je game?Op het web

1.1. Op het web

Kom je problemen tegen in de game? Aarzel niet, onze ondersteuning is er om je te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 17u.

De game is rechtstreeks geïntegreerd in de browser voor de meest "recente" computers.

- Firefox ondersteunt het sinds versie 4 (6 juli 2010)
- Google Chrome vanaf versie 9 (3 februari 2011). De versie -ChromeOS gebruikt OpenGL ES, de versie Linux gebruikt OpenGL vanaf ongeveer versie 45.
- Safari biedt ondersteuning van WebGL aan sinds zijn versie 5.1 (20 juli 2011)
- Opera, vanaf versie 12 (14 juni 2012)
- Internet Explorer is de laatste van de grote browsers, met versie 11 van 17 oktober 2013.
- De mobiele versies van Firefox, Opera en de browser van Blackberry ondersteunen eveneens WebGL4.

WebGL is verkrijgbaar voor meer dan 98 % van de gebruikers op Windows 7 of een latere versie.

Let op: de eerste maal laden van de game is behoorlijk lang, afhankelijk van je configuratie, en varieert tussen de 2 en de 10 minuten.
Als je de game vervolgens weer laadt, zal dat bijna direct gebeuren, omdat de gegevens in cache worden bewaard.

Hoe activeer je WebGL in Chrome, Firefox en Safari?

Als je de "echte" 3D met HTML5 wilt gebruiken, moet je via het onderdeel WebGL gaan. De recente browsers ondersteunen de technologie, voor Internet Explorer moet je wachten op versie 11.

Chrome
Voer "about:flags" in op de adresbalk.
Zoek WebGL en activeer de optie.

Firefox
Voer "about:config" in op de adresbalk.
Zoek naar "webgl.force-enabled" en verander de waarde in "true".
Zoek naar webgl.disabled" als de waarde bestaat en verander deze in "false".

Safari
Open het menu "Safari" en selecteer "Voorkeuren".
Klik op de tab "Geavanceerd".
Vink het veld "Toon ontwikkelmenu in menubalk" aan.
Open het menu "Ontwikkel" en klik op "Schakel WebGL in".

Als je browser is bijgewerkt, hoef je niets meer te doen, behalve voor Safari die de WebGL niet standaard activeert.

Kom je problemen tegen in de game? Aarzel niet, onze ondersteuning is er om je te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9u tot 17u.