HomeMijn accountMijn DeckHoe maak je een deck?

2.1. Hoe maak je een deck?

Je kunt absoluut meerdere decks maken en ze opslaan om ze in alle rust te gebruiken.
Ga eerst hier naar je verzameling pro: http://www.urban-rivals.com/collection/pro.php
Maak je deck door te klikken op de kaarten van je keuze.
Je kunt de lijst met kaarten in de verzameling pro sorteren op clan, op alfabetische volgorde, op macht, op aantal sterren, op kracht of schade, enz.

Als je deck klaar is, klik je op: "Opslaan als preset". Je kunt vervolgens een naam aan je deck geven om het gemakkelijk terug te kunnen vinden.
Zo kun je er zoveel maken als je wilt.