HomeFAQ-lijstDe GameHoe begin je de game?

1.1. Hoe begin je de game?

Als je bent ingelogd, klik je gewoon op “SPELEN”. Daarna selecteer je een zaal om de game te starten. Als je problemen hebt met het laden van de game zelf, controleer dan de vereisten hieronder (en upgrade zo nodig de Flash Player).

Systeemvereisten:

- Een moderne browser (Internet Explorer 6+, Firefox, Safari, Opera, Chrome – we raden af om Internet Explorer 6 te gebruiken)

- Flash player versie 9 of hoger. (Gratis verkrijgen via http://www.macromedia.com/go/getflashplayer)

- Een tamelijk snelle computer, de game vereist geen high-end hardware.

- Minstens 256 MB geheugen (aanbevolen is 512 MB)

- Compatibel met Mac OS, Windows, PS3, Linux enz. Je hebt alleen een browser met flash nodig. (De Wii wordt niet ondersteund)