HomeDe WinkelPaypalHoe kan ik credits via PayPal kopen?

2.1. Hoe kan ik credits via PayPal kopen?

Het is heel gemakkelijk om credits via PayPal te kopen. Je volgt de volgende stappen:

1. Je gaat naar de winkel ;
2. Je klikt op Meer credits verkrijgen;
3. Je selecteert je land;
4. Je kiest de knop PayPal;
5. Je klikt op het gewenste bedrag;
6. Als je een PayPal-account hebt, maak je verbinding met je PayPal-account; als je geen PayPal-account hebt, kun je op afstand betalen per creditcard. Volg dan de instructies van Paypal.

Let op, aankopen via Paypal nemen enkele dagen in beslag om bevestigd te worden als je ervoor hebt gekozen om een aankoop met E-check uit te voeren.

We herinneren je eraan dat je, als je minderjarig bent, toestemming moet vragen aan je wettelijke voogden voor elke aankoop van credits via onze winkel.