HomeMijn accountProfiel en voorkeurenHoe kun je je avatar veranderen?

4.3. Hoe kun je je avatar veranderen?

Om je avatar te veranderen, hoef je alleen maar naar je profiel te gaan (door te klikken op je avatar en dan op "Parameters"). Daarna klik je onder de tab "ALGEMENE GEGEVENS" op "Veranderen" bij "Je foto veranderen". Er verschijnt dan een pop-up. Je kunt het bestand kiezen dat je wilt laden als avatar (jpg, gif of png van max. 200 kb) en daarna klik je op "Mijn foto verzenden". Het kan even duren voordat je nieuwe avatar op je account verschijnt.