HomeDe gemeenschap (community)De GildenIk ben oprichter van een gilde en ik wil het gilde opgeven. Wat kan ik dan het beste doen?

1.16. Ik ben oprichter van een gilde en ik wil het gilde opgeven. Wat kan ik dan het beste doen?

Het gilde waar je al je hoop op had gevestigd, ontwikkelt zich niet goed of je bent het gewoon moe, je hebt geen tijd meer om te spelen. Er zijn dan meerdere mogelijkheden voor je:

-"Het gilde is best goed, maar ik wil geen oprichter meer zijn."

Vraag dan eerst de mening van je beheerders. Als zij het gilde in stand willen houden, is er een optie waarmee je een nieuwe oprichter voor het gilde kunt benoemen. Klik op de naam van de beheerder: er verschijnt een mini-menu en daarin vind je de optie om hem oprichter te maken.

-"Ik wil mijn gilde vernietigen, het is een dood gilde geworden, zonder enige activiteit".

Je hoeft dan alleen maar op de knop om je gilde te vernietigen te klikken. Je vindt deze onder de tab "Opties".

Je moet dan wel eerst controleren of er geen actieve beheerder is, want dat zou hem kwaad kunnen maken. Denk er ook aan om de leden van je gilde te waarschuwen om verrassingen en misverstanden te voorkomen.