HomeDe gemeenschap (community)Mijn vriendenUrban Rivals, dat is te gek! Hoe kan ik mijn vrienden irl uitnodigen om met me te gamen?

2.5. Urban Rivals, dat is te gek! Hoe kan ik mijn vrienden irl uitnodigen om met me te gamen?

Er is niets eenvoudiger! Je kunt je vrienden heel gemakkelijk introduceren in de game door te klikken op "Uitnodigen", bovenaan links in het scherm.

Als je daar bent, klik je op "Nodig je vrienden uit".

Vanuit deze pagina kun je eenvoudig Urban Rivals delen met je vrienden door

1.hen uit te nodigen vanaf je e-mailadres

2.handmatig hun adressen in te vullen

3.hen uit te nodigen vanuit Facebook