HomeDe gamePresentatie van de gameWaar is de knop Opties in de flash van de game voor?

2.15. Waar is de knop Opties in de flash van de game voor?

De Opties (de radertjes bovenaan in de flash van de game) helpen je om de game te configureren zodat je de meest volledige of juist eenvoudigste gamebeleving kunt instellen.

Dit zijn de opties die beschikbaar zijn:

Grafische beelden van superieure kwaliteit gebruiken: met deze opties kun je beelden van een hogere resolutie weergeven. Deactiveer deze optie alleen als je vertraging in de game ondervindt.

De effecten van de machten tonen: als deze optie is geactiveerd, kun je aan het eind van elke ronde een animatie en een tekst zien die je de toepassing van elke actieve macht in de game uitlegt.

De gratis Pillz tonen: als deze optie is geactiveerd, begin je het gevecht met 13 Pillz. Aan het eind van elke ronde ontvang je 1 Pillz en er wordt automatisch elke keer dat je een kaart inzet 1 Pillz gebruikt om de kaart zijn basisaanval (= zijn kracht) te geven.

Dit is alleen een visuele optie om de game beter te kunnen begrijpen.