HomeDe gamePresentatie van de gameHoe speel ik een duel tegen een andere speler?

2.3. Hoe speel ik een duel tegen een andere speler?

Als je in de zaal van de Multiplayermodus bent, zie je de lijst met mogelijke tegenstanders die, net als jij, achter hun scherm zitten en een confrontatie aan willen gaan. Je hoeft nu alleen maar op "Strijden" te klikken om de Snelle uitdaging te activeren.

Het is ook mogelijk om handmatig een speler uit te dagen als zijn pseudoniem in het wit in de spelerslijst van de zaal staat. Als deze speler je uitdaging accepteert, begint het gevecht.